پیام آذری

آخرين مطالب

مازنی: باید «آتش بس داخلی» اعلام کنیم | با مردم با سعه صدر بیشتری برخورد شود سیاسی

مازنی: باید «آتش بس داخلی» اعلام کنیم | با مردم با سعه صدر بیشتری برخورد شود
  بزرگنمايي:

پیام آذری - رئیس پیشین کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی، گفت: شاید یک گفت‌وگوی ملی تمام عیار در چنین شرایطی نیاز باشد که همگان در رسانه ملی، میزگردها و عرصه‌های مختلف تبیین کنند وحدتی که به وجود آمده و می‌تواند حفظ شود و تداوم پیدا کند؛ و ضامن دوام و بقاء کشور، ارتقاء آرمان‌های حضرت امام و حفظ خون شهدایی باشد که برای این کشور و ارزش‌های انقلابی، اسلامی و ملی جانشان را فدا کردند.
به گزارش جماران، رئیس پیشین کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه باید «آتش بس داخلی» اعلام کنیم، گفت: ثابت شد که مردم ایران در عین اختلاف نظر، در مسائلی که مربوط به ایران، تمامیت ارضی، ارزش‌ها و آرمان‌های مردم این کشور باشد، اختلافات را کنار می‌گذارند و همراهی می‌کنند. قدرشناسی آن مستلزم این است که با این مردم با سعه صدر بیشتری برخورد شود. مشخصا بسیاری از شخصیت‌های علمی، فرهنگی و سیاسی مقیم خارج از کشور که علی‌رغم دلخوری‌ها بسیار قوی ظاهر شدند و دفاع کردند، راه را برای بازگشت اینها باز بگذارند. در داخل نیز فضا را برای مشارکت همگان باز کنند.
حجت‌الاسلام و المسلمین احمد مازنی در خصوص راهکار حفظ و تقویت همبستگی ملی به وجود آمده طی 12 روز جنگ با اسرائیل، به خبرنگار جماران گفت: من تشکر می‌کنم از همه عناصر تأثیرگذار در ایجاد و تقویت وحدت ملی در جنگ 12 روزه تحمیلی رژیم جعلی اسرائیل علیه ایران عزیز؛ به خصوص رسانه‌هایی که شبانه‌روز فعال بودند تا هم اطلاع‌رسانی داشته باشند و هم در جهت حفظ و تقویت این انسجام، وحدت و همدلی تلاش کنند.
رئیس پیشین کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی افزود: آتش بسی که اتفاق افتاد یک آتش بس شکننده است. به دلیل اینکه ما هم با ایالات متحده‌ای سر و کار داریم که روی تعهدات این کشور و به خصوص رئیس جمهور فعلی آن نمی‌شود حساب کرد و از طرفی هم در کشور جعلی اسرائیل با رژیم و نخست وزیری سر و کار داریم که آنها هم تا به حال ثابت کرده‌اند پایبند به تعهداتشان نیستند. بنابراین، اولین نکته من حفظ حالت آماده‌باش نیروهای مسلح و مراقبت تمام عیار دستگاه‌های اطلاعاتی و امنیتی است؛ چرا که خطر و تهدید دشمن هنوز مرتفع نشده است.
وی تأکید کرد: مسئولین فکر نکنند که آتش بس اعلام شده و خدای ناکرده دوباره همان شرایط روز اول جنگ پیش آید که ما فکر می‌کردیم داریم مذاکره می‌کنیم و آنها ضربه اول را زدند. یعنی نیاز هست که این آمادگی و آماده‌باش حفظ شود.
مازنی اظهار داشت: مورد دوم حفظ وحدت ملی از سوی احزاب، جناح‌ها و اشخاص تأثیرگذار کشور است. من ابتدای این جنگ تحمیلی دوم تعبیری به کار بردم و گفتم باید «آتش بس داخلی» اعلام کنیم. یعنی اختلاف‌ها و دعواها در سر جای خودش محفوظ، یک آتش بس داخلی اعلام کنیم و تمام نگاه‌ها متوجه دفع تجاوز دشمن خارجی شود. این آتش بس داخلی باید ادامه پیدا کند؛ به دلیل اینکه همچنان ما با خطر و تهدید دشمن بیرونی مواجه هستیم.
وی افزود: نکته سوم که به حاکمیت مربوط می‌شود، درس آموزی از رفتار سنجیده و موقع‌شناسی ملت ایران و طیف وسیعی از ایرانیان مقیم داخل و خارج است که علی‌رغم نقدها و دلخوری‌ها رهبری و نیروهای مسلح را در مقابل دشمن تنها نگذاشتند؛ و با نیروهای مسلح همراهی و با فرماندهی کل نیروهای مسلح همدلی کردند. انتظار این است که دستگاه‌های حاکمیتی نسبت به این طیف وسیع و گسترده که حول محور ایران، انسجام و حفظ یکپارچگی کشور همدلی کردند، سعه صدر بیشتری اعمال شود.
رئیس پیشین کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی گفت: ثابت شد که مردم ایران در عین اختلاف نظر، در مسائلی که مربوط به ایران، تمامیت ارضی، ارزش‌ها و آرمان‌های مردم این کشور باشد، اختلافات را کنار می‌گذارند و همراهی می‌کنند. قدرشناسی آن مستلزم این است که با این مردم با سعه صدر بیشتری برخورد شود. مشخصا بسیاری از شخصیت‌های علمی، فرهنگی و سیاسی مقیم خارج از کشور که علی‌رغم دلخوری‌ها بسیار قوی ظاهر شدند و دفاع کردند، راه را برای بازگشت اینها باز بگذارند. در داخل نیز فضا را برای مشارکت همگان باز کنند.
وی تأکید کرد: به جز یکی دو جریان رذلی که شاید حداقل تعبیر در مورد آنها همین «رذل» باشد، یعنی منافقین و جریان سلطنت‌طلب که حول محور یک نفر جمع شده‌اند، اکثریت ایرانیان مقیم خارج از کشور و حتی منتقدین داخلی، همه در یک حزب واحد به نام «ملت ایران» عملا حامی انسجام ملی و تمامیت ارضی قرار گرفتند. به نظر من فضا را برای حضور این مجموعه در عرصه‌های سیاسی، اجتماعی و اقتصادی باز کنند.
مازنی افزود: شاید یک گفت‌وگوی ملی تمام عیار در چنین شرایطی نیاز باشد که همگان در رسانه ملی، میزگردها و عرصه‌های مختلف تبیین کنند وحدتی که به وجود آمده و می‌تواند حفظ شود و تداوم پیدا کند؛ و ضامن دوام و بقاء کشور، ارتقاء آرمان‌های حضرت امام و حفظ خون شهدایی باشد که برای این کشور و ارزش‌های انقلابی، اسلامی و ملی جانشان را فدا کردند. درباره این مسائل گفت‌وگو داشته باشند و مرزبندی مشخصی که ایجاد شده را تقویت و تحکیم کنند.
وی با تأکید بر ضرورت ثبت و ضبط آثار مربوط به این وحدت و همدلی، تصریح کرد: وحدتی که در دفاع مقدس مردم ایران و رزمندگان در جنگ 12 روزه ایجاد شده و همچنین جنایات دشمن باید برای انتقال به نسل بعدی ثبت و ضبط شود. رسانه‌ها، هنرمندان، نویسندگان، محققان و اصحاب فرهنگ و هنر اینها را ثبت و ضبط کنند. چون با تغییر زمان و مکان ممکن است اینها به فراموشی سپرده شود، نیاز هست که تا تنور داغ است این آثار را ثبت و ضبط کنند.
رئیس پیشین کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی افزود: فکر می‌کنم نکته بعدی این است که از همه ظرفیت‌های مردمی استفاده شود؛ از جمله ظرفیت کسانی که در عرصه‌های حقوقی و دیپلماسی حرفی برای گفتن دارند، زبان دنیا را می‌شناسند و با زبان‌های مختلف خارجی آشنایی دارند و خوب می‌توانند مسائل را بیان کنند. برای پیگیری‌های حقوقی رفتار مغایر با قوانین بین‌المللی که از سوی اسرائیل و ایالات متحده انجام شده، از این ظرفیت‌ها استفاده کنند برای پیگیری رفتار غلطی که دشمن انجام داده است.
وی اظهار داشت: مورد بعدی تبیین چرایی و چگونگی تجاوز دشمن برای ملت ایران از ابعاد مختلف داخلی و خارجی است. به نظر من ابتدا در داخل غفلتی داشتیم که از این غفلت استفاده شده و غافلگیر شدیم. در داخل زمینه جذب عناصری به عنوان جاسوس و مزدور فراهم بوده، چه افراد ایرانی و چه افراد غیر ایرانی که در این کشور بودند. اینها مسائلی است که باید خوب بررسی و به مردم توضیح داده شود که چرا این اتفاق افتاده است. همچنین ابعاد خارجی مسأله بررسی شود که به نظر می‌آید چرایی و چگونگی اتفاقاتی که افتاده نیاز به بررسی دارد.
مازنی افزود: مسأله آخر که به نظرم می‌رسد باید عرض کنم، «توسعه و تقویت رسانه‌های داخلی» برای ایجاد مرجعیت رسانه‌ای در داخل کشور است. فضای مجازی، شبکه‌های اجتماعی، روزنامه‌ها، رسانه‌های صوتی و تصویری، صدا و سیما و مجموعه این ظرفیت‌های رسانه‌ای باید به نوعی تقویت شود و توسعه کمّی و کیفی پیدا کند که مردم واقعا اعتماد کنند خبر دست اول، راست و متناسب با منافع و مصالح فردی و اجتماعی را می‌توانند از رسانه‌های داخلی بشنوند، ببینند و بخوانند.
وی ادامه داد: علی‌رغم سرمایه‌گذاری هنگفت غربی‌ها و رژیم جعلی اسرائیل در ایجاد شبکه‌های ماهواره‌ای برای دروغ‌پردازی، شایعه‌پراکنی و خالی کردن ته دل مردم ایران و اینکه تلاش کردند تا اخبار را آن طور که دلشان می‌خواهد برای مردم بیان کنند، ناشی‌گری آنها عملا ثابت شده است. شما دیدید در یکی از این رسانه‌های کثیف همان روزهای اول حمله دشمن به ایران، نتانیاهو را دعوت کردند و صحبت او برای مردم ایران را از این شبکه پخش کردند. به قول مرحوم جلال آل احمد، هر کر و لالی این را می‌فهمد که این شبکه نمی‌تواند دوست مردم ایران باشد؛ چرا که خطرناک‌ترین دشمن ایران و ایرانیان را دعوت و ثابت کرده دارد از او پول می‌گیرد و این رسانه را اداره می‌کند.
رئیس پیشین کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: اینها با ناشی‌گری‌های خودشان این کار را کردند و مردم از آنها روی‌گردان شدند. ولی ما باید تلاش کنیم که رسانه ملی و سایر رسانه‌های داخلی منعکس کننده صدای همه مردم ایران و همه گرایش‌ها باشند تا این مرجعیت در داخل حفظ شود. اگر این مرجعیت رسانه‌ای در داخل حفظ شود، مردم با آگاهی بیشتر در کنار رهبران و نظامشان هستند و این وحدت و انسجام ملی می‌تواند حفظ شود.
وی افزود: به نظر من حاکمیت بیش از همه مسئول حفظ این وحدت ملی است و در درجه دوم احزاب، جناح‌ها و شخصیت‌های سیاسی تأثیرگذار که در طول این 12 روز در کنار رهبری، مردم و رزمندگان وحدت ملی را ارتقاء دادند. حاکمیت و این مجموعه بیش از همه می‌توانند تأثیرگذار و نقش‌آفرین باشند و در حفظ و ارتقاء این سرمایه اجتماعی که به وجود آمده است.

لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/832124/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مراسم تشییع شهدای حمله رژیم صهیونیستی در آستانه‌اشرفیه برگزار شد

بازدید مدیرکل بنیاد شهید گیلان از محل حادثه تروریستی رژیم صهیونیستی در آستانه‌اشرفیه

سرباز وطن بر دستان مردم قدرشناس شهرستان ماسال تشییع شد

وداع مردم قدرشناس با شهدای تروریستی آستانه اشرفیه در رشت

طنین فریاد خیبر خیبر یا صهیون و حیدر حیدر عزاداران حسینی در تکاب

آغاز پویش فرهنگی «به عشق امام حسین (ع) می‌بخشم» در آذربایجان غربی

آغاز مجدد قرائت کنتور‌های گاز آذربایجان‌غربی از 7 تیرماه

پاسخگویی راه و شهرسازی آذربایجان‌غربی به درخواست‌های مردمی

فعالیت رسمی ناوگان برداشت در مزارع غلات شهرستان ارومیه

اهمیت حفظ تعادل و ثبات در بازار کالا‌های اساسی

سخنگوی دولت: از این پس، همکاری ما با آژانس شکل جدیدی به خود می‌گیرد

مازنی: باید «آتش بس داخلی» اعلام کنیم | با مردم با سعه صدر بیشتری برخورد شود

دستیابی دانشمندان به اولین ویرایش ژنتیکی میتوکندری در جهان

تشخیص سرطان با هدست اپل ویژن پرو

اولویت نخست اقتصادی آذربایجان‌غربی تجارت است

برگزاری مراسم شهدای حمله رژیم صهیونیستی در بستان آباد

لزوم حفظ مراتع در منطقه حفاظت شده سهند

«ایران حسینی تا ابد پیروز است» شعار هیئات آذربایجان شرقی در محرم امسال

قدرت اصلی ایران در انسجام ملی است

برگزاری مراسم شیرخوارگان حسینی در آذربایجان شرقی

ضرورت حفظ مراتع در منطقه حفاظت شده سهند

فتح و ظفر ایران ثمره جهاد شهدا است

سخن از مذاکره بعد از تهاجم دشمن ذلت است

دشمن در رسیدن به اهدافش ناکام ماند

آغاز بازسازی فرودگاه تبریز پس از آسیب‌های ناشی از تهاجم اخیر

مراسم تشییع و خاکسپاری شهید مدافع وطن در تبریز برگزار شد

«سوگواره عکس ایران حسینی» در ارومیه برگزار می شود

ایران با تکیه بر توان داخلی هیمنه آمریکا و صهیونیست‌ها را درهم شکست

عاشورا درس ایستادگی را به ملت بزرگ ایران آموخته است

رژیم صهیونی زیر ضربات جمهوری اسلامی لِه شد

3 صابون مناسب برای رفع بوی بد بدن

راه اندازی 18 شعبه قضائی در حمایت از آمران به معروف در اردبیل

جنگ 12 روزه دستاوردهای بزرگی برای ملت ایران داشت

ضرورت برخورد قاطع با نفوذی‌ها و منافقین کشور

اتحاد مردم و نیروهای مسلح ایران را به اوج اقتدار رسانده است

مکتب عاشورا بهترین سرمایه برای هدایت نسل جوان است

پیکر شهید مدافع وطن در اردبیل تشییع شد

پیروزی ملت ایران بر صهیونیست‌های غاصب، نتیجه یکصدایی و وحدت است

نقش کلیدی رهبری بار دیگر اثبات شد

عملیات‌های موفق ایران علیه رژیم صهیونیستی هیمنه آمریکا و صهیونیست‌ها را درهم شکست

دعوت تشکل‌های شاهد و ایثارگر برای حضور حداکثری در مراسم تشییع فرماندهان شهید مقاومت ایران اسلامی

مبارزه با نظام طاغوتی هدف توحیدی قیام امام حسین (ع) است

تکمیل تونل دوم حیران اردبیل نیازمند سه هزار و 500 میلیارد ریال اعتبار است

هنوز بلد نیستی‌ مژه‌ مصنوعی‌ بزاری؟

بیش از هزار واحد طرح نهضت ملی مسکن شهر جدید سهند آذربایجان شرقی در آستانه تحویل است

آغاز پویش فرهنگی «به عشق امام حسین (ع) می‌بخشم» درآذربایجان‌ غربی

همایش شیرخوارگان حسینی در امامزاده سید حمزه تبریز برگزار شد

رجزخوانی مقاومت مادران آذربایجانی با نوای لالایی در اجتماع شیرخوارگان

گرمی گرم‌ترین و اردبیل خنک‌ترین شب را سپری کردند

لالایی‌های سبز، خشم مقدس مادران تبریز علیه صهیونیسم